News Flash:

Iohannis: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

11 Februarie 2015
1241 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Paris, in cadrul conferintei comune de la Palatul Elysee cu presedintele Francois Hollande, ca a solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea Romaniei la Spatiul Schengen si ca si-a exprimat increderea ca o astfel de decizie va fi adoptata curand.
Klaus Iohannis a declarat ca principalele repere ale relatiei bilaterale dintre cele doua state privesc cooperarea economica, in numeroase domenii, precizand ca un aspect deosebit de important pentru autoritatile de la Bucuresti este cel al imaginii pe care o au, in Franta, Romania si comunitatea romaneasca din Hexagon.
”Suntem increzatori ca fapte izolate, atunci cand sunt tratate cu luciditate si moderatie, nu pot avea un efect de durata asupra unei lungi relatii de respect reciproc si colaborare politica si culturala”, a spus Iohannis.
Presedintele Iohannis a declarat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in eforturile Romaniei in combaterea oricarui "discurs care reduce o relatie solida la clisee".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1896 (s) | 32 queries | Mysql time :0.054502 (s)