News Flash:

Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri. Demnitarii PSD vor depune juramantul la ora 19.30

17 Octombrie 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis presedinte
Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor demisionari, urmand ca noii ministri sa depuna juramantul la Cotroceni la ora 19.30, au precizat surse politice.
Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a lui Sevil Shhaideh, Razvan Cuc si Rovanei Plumb, precum si decretele prin care Paul Stanescu este numit vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe ministru al Transporturilor, iar Marius Nica ministru delegat al Fondurilor Europene.
Totodata, Administratia Prezidentiala a informat ca ceremonia de depunere a juramantului in fata presedintelui sa aiba loc marti seara, de la ora 19.30.
Premierul Mihai Tudose i-a trimis, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce liderii social-democrati au votat, vineri, ca Paul Stanescu sa preia functiile de vicepremier si ministrul al Dezvoltarii Regionale, in locul lui Sevil Shhaideh, Felix Stroe sa preia ministerul Transporturilor, in locul lui Razvan Cuc, si Marius Nica sa preia ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb.

razvan cuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005198 (s)