News Flash:

Iohannis a fost primit de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea

13 Iulie 2015
1508 Vizualizari | 1 Comentarii
Klaus Iohannis
Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, de Regele Spaniei Felipe al VI-lea, la Palatul Zarzuela din Madrid, seful statului urmand sa aiba o intrevedere si cu premierul spaniol Mariano Rajoy, dar si cu membrii comunitatii romanesti.
Seful statului va avea convorbiri oficiale cu premierul Mariano Rajoy, urmate de o conferinta de presa comuna. De asemenea, Klaus Iohannis se va intalni cu presedintele Senatului spaniol, Pio Garcia-Escudero.
Totodata, Felipe al VI-lea si Regina Letizia vor oferi, luni, un dejun oficial la Palatul Regal in onoarea lui Klaus si Carmen Iohannis. La dejun vor participa si premierul Mariano Rajoy, impreuna cu sotia sa, presedintii Senatului si Camerei Deputatilor, presedintii Tribunalului Suprem si Tribunalului Constitutional, precum si personalitati din mediile politic, economic, academic, cultural din Spania, si reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.
Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.
Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, vizita constituie "un moment de referinta al dialogului bilateral romano-spaniol la cel mai inalt nivel, fiind, totodata, primul contact oficial la nivel de sef de stat" intre Klaus Iohannis si Felipe al VI-lea, proclamat rege pe 19 iulie 2014.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006088 (s)