News Flash:

Ioan Denes, propus la ministerul Apelor, criticat in trecut pentru declaratiile despre homosexuali

9 Ianuarie 2018
972 Vizualizari | 0 Comentarii
denes

Ioan Denes, propunerea PSD pentru ministerul Apelor, este parlamentarul criticat in primavara anului trecut inclusiv de liderul PSD, dupa ce a spus ca persoanele de acelasi sex nu au voie sa se tina de mana pe strada, daca acest lucru nu este scris intr-o lege, deoarece i-ar incalca lui libertatea.
”In momentul in care doresti sa externalizezi acest comportament, pe care eu il consider ca imi incalca libertatea mea, libertatea mea de a merge pe strada cu copilul meu personal sau cu nepotul si sa ma intrebe copilul care este familia normala, cea pe care o vede acasa si in care l-am crescut sau aia pe care o vede pe strada, aici este... (...). Cand o sa apara lege, eu respect legea. Daca nu o sa apara, nu au voie sa faca acest lucru, pentru ca nu este lege, e simplu”, a declarat Ioan Denes in luna aprilie.

Senatorul PSD a mai sugerat ca doi barbati sau doua femei care formeaza un cuplu nu ar trebui sa beneficieze de aceleasi drepturi ca o familie traditionala: ”Si aici vreau sa va spun foarte transant: de fapt, dumnealor doresc ca drepturile pe care le are un cuplu de acelasi sex sa fie drepturile si sa fie aparati ca si o familie in sensul pe care il intelegem noi pana acum. Adica sa aiba dreptul sa faca infieri, sa mearga de mana pe strada”.

La acea vreme presedintele PSD, Liviu Dragnea s-a aratat deranjat de declaratiile parlamentarului.
„Nu sunt de acord cu afirmatiile domnului senator Denes si eu il sfatuiesc si pe el si pe ceilalti sa nu uite ca fac parte din PSD. PSD este un partid tolerant, nu un partid cu atitudini radicale, un partid care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti si trebuie sa ne respectam unii pe altii”, a spus Dragnea.


liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005203 (s)