News Flash:

Ioan Becali, audiat la DNA

21 Septembrie 2016
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
ioan becali2
Fostul impresar Ioan Becali a ajuns, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru audieri in dosarul lucrarilor stiintifice scrise de detinuti.
Saptamana trecuta, si fostul fotbalist Gica Popescu a fost chemat la sediul DNA pentru a da declaratii in calitate de martor in dosarul deschis in urma suspiciunilor de coruptie privind cartile scrise de detinuti in inchisoare.
Gica Popescu a scris mai multe carti in perioada de detentie, pe baza carora a obtinut zile de libertate. Fostul fotbalist a fost condamnat in dosarul transferurile frauduloase de fostbalisti la o pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, fiind eliberat conditionat.
In aceeasi cauza a fost audiat si Mihai Stoica, directorul sportiv al echipei Steaua. Acesta a avut o condamnare de trei ani si sase luni in aceeasi cauza, fiind eliberat in luna februarie a acestui an.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat in 2014, alaturi de Gheorghe Popescu si Mihai Stoica, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni si pe Gheorghe Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004895 (s)