News Flash:

Investitii de peste jumatate de milion de lei la Spitalul Judetean de Urgenta Resita

1 August 2015
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta din Resita
 Spitalul Judetean de Urgenta Resita continua, pana la sfarsitul anului, investitiile in achizitia de aparatura pentru sectia de Terapie Intensiva si reabilitatea instalatiei de apa la Stationarul I, in acest sens fiindu-i alocata de catre Consiliul Judetean Caras-Severin suma de 675 de mii de lei, la recenta rectificare bugetara. 
"S-a primit de la Consiliul Judetean Caras-Severin suma de 675 mii lei, din care 120 mii lei sunt destinati achizitiei de aparatura medicala, respectiv monitoare functii vitale si aspiratoare secretii pentru sectia ATI. De asemenea, 555 mii lei vor fi alocati pentru reabilitarea instalatiei de apa la Stationarul I al spitalului", a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Resita, dr. Jaro Marsalic. 
Spitalul Judetean de Urgenta Resita ar mai avea nevoie de peste 500 de mii de lei pentru alte investitii, suma solicitata, de asemenea, CJ Caras-Severin. Pentru Stationarul III, este nevoie de 168 mii lei, in vederea refacerii canalizarii, pentru o statie de epurare ape uzate, proiectare si dirigentie de santier. La Stationarul II, trebuie refacut acoperisul, pentru care sunt necesari 183 mii lei, iar pentru Stationarul I mai sunt necesari 165 mii lei, in vederea intocmirii documentatiei pentru reabilitare generala, a mentionat sursa citata. 
"Banii au fost alocati pe de o parte in vederea continuarii lucrarilor de alimentare cu apa si canalizare necesare dar si pentru o continuare ulterioara a lucrarilor pe care vrem sa le efectuam la spatiile strict hoteliere. Este normal sa fie asa, pentru ca, daca nu refacem apa si canalizarea, degeaba investim in saloane. Pe de alta parte, va fi achizitionata aparatura medicala, de aceasta data, pentru sectia de reanimare", sustine vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ilie Iova. AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007252 (s)