News Flash:

Investigatii gratuite pentru bolnavi la Spitalul Judetean din Timisoara, de luna viitoare

19 Aprilie 2015
1407 Vizualizari | 1 Comentarii
Bolnavii care vin la controale la Spitalul Judetean din Timisoara vor putea beneficia de investigatii gratuite incepand de luna viitoare.
Daca pana acum, bolnavii erau trimisi dintr-un loc in altul de medicii de la Spitalul Judetean din Timisoara pentru a-si face mamografii, RMN-uri, tomografii computerizate, densiometrii osoase, ei bine, acestea se vor putea realiza gratuit de la 1 mai, in cadrul spitalului.
Singura conditie este ca bolnavul, in momentul in care se prezinta la spital, sa detina un bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, cartea de identitate si o adeverinta de salariat.
„S-a semnat un contract cu Casa de Sanatate, iar de la 1 mai RMN-urile, mamografiile, tomografiile pe care le vor realiza pacientii, vor fi decontate. Bugetul pentru aceste investigatii va putea fi disponibil incepand de luna viitoare. Cu siguranta, pentru pacienti este mult mai usor sa vina intr-un singur loc decat sa se plimbe dintr-un loc in altul”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

bolnavii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004793 (s)