News Flash:

Invatatoarea din Braila inregistrata cand isi jignea si înjura elevii a fost suspendata

6 Decembrie 2015
1766 Vizualizari | 0 Comentarii
invatatoarea braila
Invatatoarea Luminita Gheorghe, de la Colegiul "Ana Aslan", din Braila, inregistrata in timp ce isi jignea si injura elevii, a fost suspendata din functie pe toata durata anchetei incepute in cazul sau de Comisia de Disciplina din cadrul unitatii de invatamant si de Inspectoratul Scolar Judetean.
Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean Braila, Catalin Canciu, decizia de suspendare a fost luata de catre directorul Colegiului "Ana Aslan", iar invatatoarea nu are dreptul sa intre la clasa pana la finalizarea anchetei.
Inspectoratul Scolar Braila si Colegiul "Ana Aslan" din Braila au deschis anchete dupa aparitia pe internet a unor inregistrari in care o invatatoare de la clasa I ii ameninta si ii jigneste pe elevi, pe unul dintre ei numindu-l "animal" si spunandu-i: "Daca vrei sa te calc in picioare, te calc!".
Ancheta a fost declansata dupa ce pe internet au aparut inregistratari audio in care o invatatoare la clasa I de la Colegiul "Ana Aslan" din Braila ii jigneste pe elevi si ii ameninta. Inregistrarea audio, formata din doua parti, este montata pe fotografii luate de pe pagina de Facebook a invatatoarei si a aparut pe youtube.
In prima inregistrare, se aude cum femeia se adreseaza unui baietel si ii aminteste ca la ora de religie, la care ar fi asistat si un parinte, nu a avut acelasi comportament: "Mai baietel, mai baietel! Daca nu te ia mama dracu'! Doamna .... mi-a zis ca in miercurea aia nu sufli, nu faci nimic! Cum stai la doamna asa si la mine nu, ....? Ai inteles?".
Pe fundal se aude apoi vocea unui copil: "Ii e frica de doamna de nu mai stie, de aia sta el cuminte!", iar invatatoarea continua: "Daca vrei sa te calc in picioare, te calc! Sa-ti fie frica si de mine!".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004935 (s)