News Flash:

Inundatiile au facut RAVAGII in India

3 August 2016
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii japonia
Cel putin 96 de persoane au murit, iar aproximativ un milion de oameni au fost nevoiti sa-si paraseasca casele, pe fondulinundatiilor si a alunecarilor de teren provocate de ploile musoniceabundente, in nord-estul Indiei, au anuntat autoritatile.
Inundatiile si alunecarile de teren au provocat numeroase victime si pagube materiale consistente in statele Bihar, Assam si Himachal Pradesh, in partea de nord si nord-est a Indiei. Luni, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile au fost blocate soselele care duc spre Tibet, iar sute de persoane au ramas izolate in statiune turistica Manali, fiind evacuate dupa cateva ore.

In Statul Bihar, aproximativ 260.000 de persoane afectate de inundatii au fost nevoite sa se refugieze in adaposturi temporare, 400 de astfel de tabere fiind organizate de autoritati. In Assam, oficialii locali au anuntat ca aproximativ 3.8 milioane de persoane au fost afectate de inundatii, iar 700.000 s-au adapostit in adaposturi temporare. Conditiile meteorologice nefavorabile au provocat ravagii si in Parcul national Kaziranga din Assam, unde cel putin 17 rinoceri indieni, o specie amenintata cu disparitia, au murit din cauza inundatiilor. Zeci de persoane mor anual in timpul sezonului musonic in Asia de Sud, iar cele mai afectate state sunt India si Bangladesh.

persoane murit milion nevoiti paraseasca inundatiilor alunecarilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)