News Flash:

INUNDATIILE au facut prapad in Slanic Moldova, judetul Bacau. Apa a depasit in unele locuri jumatate de metru I VIDEO

12 Iunie 2018
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
mediafax foto anadolu agency hepta

O rupere de nori a provocat inundatii de proportii, luni, in localitatea bacauana Slanic Moldova. Mai multe gospodarii au fost afectate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform informatiilor primate din partea ISU Bacau, apa a depasit pe alocuri jumatate de metru, producand pagube materiale insemnate, raurile din zona au iesit din albii si au rupt gardurile gospodariilor.

Cele mai multe pagube s-au constatat in cartierul Ciresoaia, unde reprezentantii ISU Bacau au numarat peste 35 de curti si beciuri si patru locuinte inundate. De asemenea, in cartierul Cerdac sunt inundate sapte curti.

”In Slanic Moldova intervenim cu doua autospeciale si trei motopompe pentru decolmatarea paraului Rece si a drumului judetean DJ 116 din statiune. In sprijinul echipajelor noastre intervine cu zece persoane Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din oras, cu trei buldoexcavatoare, o autobasculanta, o autospeciala de interventie si una de teren. Drumul National din zona a fost acoperit de aluviuni, dar au intervenit cei de la Drumuri si Poduri pentru a le degaja”, a declarant, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu.
sursa: Mediafax.ro

Galerie Video


ciresoaia cerdac bacau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006792 (s)