News Flash:

Inundatiile au facut prapad in judetul Timis. Sute de case inundate in noua localitati, 14 persoane au fost evacuate

29 Iunie 2016
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatie2

Sute de case din noua localitati din judetul Timis, printre care si Timisoara, au fost inundate in urma ploilor care au inceput luni seara si au continuat pe parcursul noptii, 14 persoane fiind evacuate de pompieri in localitatea Visag, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor ISU Banat, la ora transmiterii acestei stiri, au fost afectate de inundatii noua localitati din judetul Timis: Timisoara, Ciacova, Liebling, Sacalaz, Jimbolia, Buzias, Visag, Drinova, Honorici.
„S-a evacuat apa din 17 curti si gradini in Timisoara, trei in Ciacova, 14 in Liebling, patru in Buzias, sase in Drinova si doua in Jimbolia. In momentul de fata se actioneaza in localitatile Sacalaz si Visag unde sunt afectate aproximativ 300 de curti. La nivelul localitatii Visag sunt evacuate un numar de 14 persoane, care sunt cazate la rude, precum si la scoala din localitate”, au transmis reprezentantii ISU Banat.
De luni dupa-amiaza si pana marti dimineata, in judetul Timis au fost emise doua atentionari meteorologice cod galben de fenomene periculoase imediate si sapte avertizari meteorologice cod portocaliu precum si o avertizare hidrologica de cod portocaliu.
Circa 100 de pompieri actioneaza in tot judetul pentru evacuarea apei, acestia folosind toate motopompele din dotare, fiind cerute motopompe si din judetele vecine.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007661 (s)