News Flash:

Inundatii in judetul Arges

19 Iunie 2016
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
inundate in strada
Zeci de gospodarii au fost inundate in mai multe localitati din judetul Arges, in noaptea de sambata spre duminica, in urma ploilor torentiale care au cazut, iar din cauza vijeliei, mai multe acoperisuri au zburat, avariind 15 autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit situatiei centralizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges, 10 localitati din judet au fost afectate de inundatiile din ultimele 12 ore, valoarea totala a pagubelor nefiind inca stabilita.
"Din datele centralizate pana duminica la ora 7, au fost 17 curti inundate la Bascov, una la Babana, una la Mioveni si un la Poiana Lacului. Apa a intrat si in casele mai multor familii. Au fost patru case inundate in comuna Bascov si una la Dobrogostea. In municipiul Curtea de Arges, acoperisul unui garaj a cazut pe o masina, iar de pe doua blocuri, tot din municipiu, au fost zburate de vant doua acoperisuri, avariind alte 14 masini", a declarat, pentru MEDIAFAX, Madalina Epure, purtator de cuvant ISU Arges.
Aceeasi sursa precizeaza ca au fost probleme din cauza ploilor abundente si a vantului puternic si in comuna Musatesti, acolo unde a zburat acoperisul unei case.
Furtuna a smuls din radacini mai multi copaci, care au cazut pe carosabil, blocand, pana la interventia salvatorilor, mai multe drumuri din Leordeni, Vladesti, Balilesti si Stoenesti. ISU Arges a intervenit cu 18 autospeciale si motopompe si 49 de pompieri.
In localitatea argeseana Barla a cazut grindina, mare cat un ou de gaina.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006674 (s)