News Flash:

Inundatii devastatoare in sudul Frantei. Cel putin patru oameni au murit

16 Noiembrie 2014
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Intemperiile din sudul Frantei au provocat moartea a patru persoane, intre care o mama si fiul sau, a caror masina a fost luata de ape, un al doilea copil fiind dat disparut, au anuntat sambata serviciile de salvare.
In Gard (sud), o mama si fiul sau in varsta de patru ani au murit inecati, in timp ce un al doilea copil in varsta de un an este dat disparut. Sansele de a fi gasit in viata sunt "mici", potrivit serviciilor de salvare.
Un cuplu si cei doi copii ai sai au incercat sa traverseze cu masina un pod aflat sub ape din cauza ploilor torentiale care s-au abatut in zona.
Vehiculul "a cazut opt metri mai jos si a fost luat de valuri", a anuntat secretarul general al prefecturii Gard, Denis Olagnon.
Martori la producerea dramei si membri ai serviciilor de salvare au reusit sa-l ajute pe tatal familiei, care a fost spitalizat si este in stare de soc. Dar persoanele prezente au asistat, neputincioase, la disparitia masinii, care a fost dusa de un curent.
"Vehiculul a fost localizat in aval de pod. Trupurile neinsufletite apartinand mamei si unuia dintre cei doi copii au fost gasite", a precizat prefectura.
Cautarile continua in vederea gasirii celui mai mic dintre cei doi copii.
Mai la nord, un alt vehicul a fost luat de ape in circumstante similare, un accident soldat cu un mort, in barbat in jur de 50 de ani al carui trup neinsufletit a fost gasit in vehicul, la 150 de metri in aval de podul pe care il traversa desi se afla sub ape, potrivit prefecturii.
La Lozère, un pensionar a murit vineri seara in timp ce circula cu masina pe un drum montan afectat de scurgeri de pe versanti. Trupul neinsufletit al victimei si masina acesteia au fost gasite sambata dimineata.
Sud-estul Frantei, in special departamentele Gard si Hérault, a fost afectat de multiple episoade de vreme rea in aceasta toamna, cauzate, potrivit expertilor, de temperaturile anormal de calde din zona Marii Mediterane. Primul episod de vreme rea, in perioada 17-18 septembrie, s-a soldat cu moartea a sase persoane. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006690 (s)