News Flash:

Interlopul timisorean Sorin Udrea, disparut dupa condamnarea la 6 ani si 8 luni de inchisoare, a fost prins in Italia

18 Martie 2016
3079 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Udrea
Sorin Udrea, liderul unui grup infractional organizat din Timisoara, care a disparut dupa ce a fost condamnat la 6 ani si 8 luni de inchisoare, a fost prins, joi seara, in Italia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, Sorin Udrea, care era dat in urmarire internationala de la sfarsitul saptamanii trecute dupa ce politistii nu au reusit sa il gaseasca pentru a pune in aplicare un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 6 ani si 8 luni, a fost gasit de autoritatile italiene si se afla in custodia lor.
Conform surselor citate, dupa indeplinirea formalitatilor necesare, Sorin Udrea va fi predat autoritatilor romane pentru ispasirea pedepsei.
Joia trecuta, pe numele lui Sorin Udrea a fost eliberat un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea dupa ce acesta a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Timisoara la sase ani si opt luni pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la contrabanda, complicitate la talharie, nerespectarea regimului armelor si munitiilor in forma agravata.
De asemenea, in urmarire generala a fost dat si Viorel Cosma, considerat locotenentul lui Udrea, care a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare pentru constituirea unui grup infractional organizat, talharie in forma calificata si contrabanda. Acesta se afla in continuare in libertate. Alti trei membri ai gruparii, care, saptamana trecuta, au primit condamnari definitive cuprinse intre patru ani si o luna si cinci ani si zece luni au ajuns in penitenciare.

sorin udrea timisoara italia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007168 (s)