News Flash:

Interlopul timisorean Sorin Udrea, de negasit! A fost dat in urmarire prin Interpol

15 Martie 2016
4220 Vizualizari | 1 Comentarii
Sorin Udrea
Liderul lumii interlope din Timisoara, cel care isi spune „Stapanul Timisoarei”, este de negasit. A fost dat in urmarire prin Interpol dupa ce a disparut de acasa acum doua zile, cand a fost condamnat definitiv la sase ani si opt luni de inchisoare. Sorin Udrea nu s-a predat la nicio sectie de politie dupa aflarea sentintei magistratilor si nici nu a fost gasit de agentii veniti sa-l ridice. 
Sorin Udrea a fost ridicat de mascati si procurorii DIICOT alaturi de clanul sau in urma cu trei ani chiar in timpul unui meci de fotbal.
El a intrat in vizorul anchetatorilor pentru constiuire de grup infractional care savarsea acte de violente, dar si pentru ca ar fi aranjat meciuri ca sa castige la pariuri sportive. In dosar au fost anchetate 18 persoane.
In 2013, membrii clanului lui Sorin Udrea s-au razboit cu sabii cu o grupare rivala, atat pe strada, cat si pe holurile Spitalului Judetean.
Atunci cand va fi prins, Sorin Udrea va fi incarcerat cel mai probabil in Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara.
In cazul lui Sorin Udrea au existat la dosar peste 800 de pagini de interceptari. Cu toate acestea, liderul interlop a fost judecat in libertate.

sorin udrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Armando  | #1481
Cand prostia va primi aripi, se va intuneca cerul !!!
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006150 (s)