News Flash:

Intelbet, platforma ce ii sprijina pe cei ce pariaza la casele online legale din Romania

31 August 2016
3150 Vizualizari | 2 Comentarii
Intelbet

România, o țară frumoasă plină de oameni talentați și pasionați . O țară în care oamenii ce și-au urmat pasiunea, au obținut rezultate incredibile. Însă,  într-o țară precum România, nu este foarte ușor să-ți urmezi  pasiunea. Pe lângă muncă multă, ai nevoie și de bani. Să îi obții este atât de greu. Zile și nopți de muncă.  Sunt zile și nopți de eforturi susținute  pentru a face rost de bani cu ajutorul cărora să îți urmezi pasiunea.

Ai o mare pasiune? Vreți să o urmezi, dar nu ai suficiente resurse financiare? Ai vrea să găsești o soluție pentru ca ceea ce te pasionează să nu fie doar un vis, ci o realitate? Ei bine, soluția s-ar putea să fie chiar lângă tine. Spune-mi, îți place sportul? Mai exact, fotbalul? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci îți pot spune că poți câștiga bani pentru pasiunea ta prin intermediul fotbalului. Mai exact, în urma pariurilor pe care le vei face după ce te-au uitat la meciurile cu echipa. Pariurile online la casele de pariuri online reprezintă o șansă de a câștiga bani într-un mod mult mai rapid și mai ușor. Este adevărat, ai nevoie și de puțin noroc, dar el va veni pe măsură ce veți paria mai des. Știi cum se spune, foamea vine mâncând. Același lucru se va întâmpla și cu norocul. El va veni pe măsură ce vei paria.

Și știi ceva? Nici nu trebuie să fii expert în pariuri pentru a paria. De ce? Pentru că există o platformă care îi sprijină pe toți cei ce vor să parieze la casele de pariuri online legale din România. Această platformă se numește Intelbet.  A fost creată cu scopul de a veni în sprijinul tuturor celor care vor să parieze. Îi sprijină prin oferirea de informații despre ponturi pariuri și despre casele de pariuri online care există în țară.

Această platformă este formată dintr-o echipă de pariori profesioniști și specialiști din domeniul sportiv, ce fac pronosticuri și, astfel, te ajută să pariezi și să câștigi. Dintre specialiștii cu experiență fac parte jurnaliștii Mihai Mironică, Ioana Cosma și fostul jucător la Barcelonei, Jorge Salinas. De asemenea, pariorii profesioniști oferă și biletul zilei, ceea ce prespune informații despre ponturi pariuri.

Pe lângă aceste informații, Intelbet oferă cele mai oneste ratinguri ale caselor de pariuri online legale din țară. În urma analizei efectuate, specialiștii acestei platforme au concluzionat că există următoarele tipuri de ratinguri:de pariurile live,în funcție de cote, de oferta sportivă și ale pariorilor. Ratingul pariorilor este un foarte bun ghid, pentru pariori, deoarece se bazează pe voturile utilizatorilor. Iată care sunt casele de pariuri online legale din România pe care Intelbet ți le recomandă. În lista de mai jos vei putea observa casele care stau bine la toate ratingurile.

1. Unibet  - Licenta: D. 2164/28.08.2015 

Unibet – este casa de pariuri ce stă bine la toate tipurile de ratinguri. Iată situația ratingurilor sale:

Locul 1-rating în funcție de pariurile live

Locul 1- rating în funcție de oferta sportivă

Locul 2-rating în funcție de cote

 Locul 5-ratingul pariorilor

După cum se poate observa, sunt ratinguri foarte bune. Așadar, îți recomand să te înregistrezi prin click AICI. După ce te vei înregistra, vei consta că ai primit un bonus de 150 lei pentru înregistrare. Pariază și câștigă!

2. Fortuna – Licenta: D. 2159/28.08.2015

Fortuna – Această casă de pariuri oferă unul dintre cele mai mari bonusuri la inregistrare. Transmisiuni live, cote medii, oferta bogata, per total una dintre cele mai buen alegeri . Așadar, nu pierde ocazia de a paria la această casă de pariuri și câștiga. Cum poți paria? Fă click AICI, înregistrează-te și nu rata oportunitatea de a primi și bonusul de 1000 Ron.

3. Netbet – D.927/24.06.2015

Netbet este o casă de pariuri online a cărei situație în ceea ce privește ratingurile este următoarea:

Ocupă poziția de mijloc în ceea ce privește rating în funcție de cote.

Locul 1- Rating pariori. Este favorita pariorilor.

La fel ca și Fortuna, oferă transmisiuni cu evenimente din lumea sportului. Dacă te înregistrezi prin click Aici, vei primi cel mai bun bonus. Acesta are o valoare de 1500 ron. E păcat să-l pierzi, nu-i așa?

4. Sportingbet – Licenta: D. 2163/28.08.2015

 Sportingbet este o casă de pariuri cu vechime. Iată situația ratingurilor sale:

 Rating pariuri live- o situație foarte bună

Rating pariuri înfuncție de cote și ratingul pariorilor- nivel mediu. Pentru tine ca și începător, este o alegere bună. După ce te vei înregistra prin click AICI, vei primi un bonus de 200 ron. 

5. Betano – Licenta: D. 3311/18.12.2015

Betano este o casă înființată recent. Are însă o ofertă inedită. Ce îți oferă? Posibilitatea să pariezi de pe telefon prin comandă vocală. Foarte rapid și foarte simplu. Are și foarte bune cote de piață, peste 150 de opțiuni și transmisiuni live. După cum se poate constata, și această casă de pariuri este o alegere bună. Așa că, fă click AICI pentru a beneficia de bonusul de 200 lei oferit la înregistrare.

6. Winmasters – Licenta: D. 928/24.06.2015

 Winmasters  este o casă de pariuri online interesată de țara noastră. Așa că, are o licență pentru România pentru următorii 10 ani. În ceea ce privește ratingurile sale, nivelul său este unul mediu. Dar este o casă sigură. Dacă te înregistrezi prin click AICI, vei primi un bonus foarte bun de 500 ron.

Pe lângă aceste case de pariuri despre care ți-am vorbit până acum, mai există două case de pariuri ce sunt bine văzute pe plan internațional. Este vorba despre 888 și Betfair. Te sfătuiesc să pariezi și la aceste case. Încearcă-ți norocul. Până nu vei paria, nu vei afla dacă vei câștiga! Mult noroc îți doresc!


ponturi pariuri biletul zilei intelbet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Jeremygab  | #53161
detskidrehi  | #53283
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005111 (s)