News Flash:

Inregistrari SOCANTE din timpul atentatelor. Victimele sunt tarate pe strada intr-o balta de sange - VIDEO

14 Noiembrie 2015
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
atac2
Imagini cutremuratoare din timpul atentatelor care au indoliat EuropaFranceziidin sala de concerte asaltata de teroristii s-au salvat pe ferastra cladirii. 127 de oameni au fost ucisi si 180 raniti in cele mai sangeroase atacuri din Europa.
Masacru terorist la Paris, peste 127 de oameni au fost ucisi si 180 au fost raniti in mai multe atentate care s-au produs intr-o sala de concerte, altul langa Stade de France, iar celelalte in mai multe magazine si restaurante. In sala de spectacole Bataclan, teroristii au tras in plin in multime, acolo s-au produs si cele mai multe victime, in jur de 100 de morti.

Un jurnalist care locuieste in apropiere a filmat scene cutremuratoare in timpul atacului. El a inceput sa filmeze in momentul in care a auzit focuri de arma. Pefilmare se observa cum doua persoane stau atarnate de ferestrele cladirii in timp ce pe strada oamenii fug disperati in toate directiile. In imagini se vad oameni care tarasc ranitii din calea atacatorilor.
Presedintele Francois Holande, care asista la meciul de fotbal Franta-Germania a fost evacuat de urgenta. Franta si-a inchis frontierele, nimeni nu mai are voie sa iasa din tara. Cel putin opt teroristi au comis atacurile, arata primele date, 7 dintre acestia au murit dupa ce s-au aruncat in aer. In cursul atentatelor, teroristii au strigat Allah e mare si au spus ca atacurile sunt o pedeapsa pentru actiunile frantei in Siria.

Galerie Video


imagini cutremuratoare europa francezii concerte teroristii bataclan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005087 (s)