News Flash:

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai

22 Octombrie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
regele mihai 0
Casa Regala a Romaniei anunta ca Regele Mihai continua sa fie sub supravegherea medicilor, precizand ca in preajma zile sale de nastere Principesa Maria se afla in Elvetia pentru a-i fi alaturi.
"Principesa Maria se afla in Elvetia, pentru a fi alaturi de Regele Mihai, in preajma zilei de nastere a Majestatii Sale. Alteta Sa Regala petrece cateva zile la resedinta privata a tatalui ei. Majestatea Sa continua sa fie sub supravegherea permanenta al medicilor, urmand tratamentul obisnuit al ultimelor luni", potrivit Casei Regale.
Pe 25 octombrie, Regele Mihai va implini 96 de ani. Cu aceasta ocazie, Familia Regala gazduieste la Bucuresti doua evenimente.
"Custodele Coroanei va decora, in numele Majestatii Sale, un numar de 14 personalitati din Romania si Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. Seara, Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei la Ateneul Roman. Concertul a ajuns la a zecea editie si este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru sustinerea programului anual “Tinere Talente”", precizeaza Casa Regala.

casa regala regele mihai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007057 (s)