News Flash:

INFERNUL NU SE MAI SFARSESTE! O alta victima a murit, in Germania. Avea 29 de ani si lucra la o companie americana. Bilantul deceselor a ajuns la 55

13 Noiembrie 2015
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Darescu
O alta pacienta ranita in incendiul din Colectiv, Loredana Darescu, a murit, vineri, in spitalul din Germania unde fusese transferata, fiind a 55-a persoana decedata in urma incendiului de acum doua saptamani.
Loredana Darescu avea 29 de ani, era din Braila si lucra la Bucuresti pentru o companie americana.
Dupa incendiul din 30 octombrie, din clubul Colectiv, familia si prietenii tinerei au creat o pagina Facebook, "Donati pentru Loredana Darescu", dar si un site cu numele ei, tot pentru strangerea de fonduri.
Ea a fost transferata in stare grava, in 10 noiembrie, de la Spitalul de Arsi din Capitala, la BG Clinic Ludwigshafen din Germania, unde a trecut printr-o interventie chirurgicala.
"Loredana a trecut astazi de prima operatie si inca asteptam detalii despre starea ei in urma interventiei", au anuntat, cu mai putin de 24 de ore inainte, apropiatii.
Tanara era insotita in Germania de sora ei.
Initial, ea a fost internata la Spitalul "Sfantul Pantelimon" din Capitala.
La spitale din Germania au ajuns cinci raniti din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care si un cetatean german, iar alte doua au fost transferate.
In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In doua saptamani de la tragedie au decedat alte 28 de persoane, numarul victimelor ajungand, vineri, la 55.
Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa noua au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia, unul in Franta si Loredana Darescu in Germania.

loredana darescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005774 (s)