News Flash:

Indragostita de el pana peste cap. Mesajul Ginei Pistol, dupa ce Andreea Banica a confirmat relatia prezentatoarei cu Smiley

15 Noiembrie 2017
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
smiley gina

Povestea lor de iubire dureaza de luni bune, insa atat Gina Pistol, cat si Smiley s-au ferit sa confirme ca formeaza un cuplu. Ei bine, Andreea Banica a confirmat ca se iubesc in timp ce facea un live pe Facebook de la un eveniment monden. Acolo, cantareata a comentat relatia celor doi, dupa ce Gina Pistol si-a facut aparitia. In urma cu putin timp, iubita lui Smiley a reactionat cu un mesaj facut public.
La cateva ore, dupa ce s-a aflat ca Andreea Banica i-a dat pe cei doi de gol in mod oficial, Gina Pistol a postat pe internet un mesaj, pe care l-a scris cand a distribuit cea mai noua melodie a iubitului ei. Smiley a lansat ieri piesa "Vals", care se bucura de un clip tare emotionant.

"Piesa de azi", a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook cand a distribuit melodia noua a iubitului ei.

Pe cand era la eveniment si facea un live, Andreei Banica i-a sunat la un moment dat insistent telefonul, iar artista -a intors spre Gina Pistol, pe care a rugat-o frumos sa-l sune pe Smiley si sa-i comunice sa-l contacteze pe sotul ei, Lucian Mitrea, ca sa-i spuna acestuia sa nu o mai sune. Atunci, Gina Pistol, chiar daca nu si-a putut reprima zambetul, a parasit urgent cadrul. Cei doi inca nu si-au anuntat oficial relatia dar toate conjucturile arata clar ca cei doi fosrmeaza un cuplu de luni bune iar fanii sunt extrem de incantati de relatia celor doi. 
 


smiley gina pistol
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013642 (s)