News Flash:

INCREDIBIL! Unul dintre violatorii din Vaslui era VIRGIN! Ce s-a intamplat cand a ajuns la locul faptei

13 August 2015
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
violatori
Victima violului de la Valeni (Vaslui) si-a aratat clementa fata de Ionut Surleac si doreste ca judecatorii sa-i dea o pedeapsa mai blanda. Motivul? Acesta a fost ultimul chemat la orgie si a fost singurul impresionat de lacrimile fetei, cerand celorlalti sa se opreasca si s-o duca acasa.
Satenii din Valeni au dezvaluit cum a ajuns Ionut Surleac in grupul violatorilor. Tocmai se intorsese de la munca din Italia, exact in seara fatidica. Nu a apucat decat sa-si lase bagajele jos si a fost luat pe sus de prietenii lui. Ii pregatisera o supriza! Curios, Surleac a mers pe mana tovarasilor sai si in loc de o bucurie a ajuns sa traiasca cea mai neagra perioada a vietii sale. Mai exact, l-au adus si pe el sa ia parte la orgiile la care a fost supusa fata. Astfel, prietenii sai au reusit sa-i faca una dintre cele mai mari suprize, care, cu siguranta, il va marca pe viata, scrie click.ro.
Adus la locul orgiei, lui Ioan Surleac i s-a facut mila de fata si a vrut sa o duca acasa. Satenii si acum se amuza pe seama lui Ionut Surleac. "A fost prima femeie din viata lui dar, dupa toata povestea asta, n-o sa-i mai trebuiasca vreodata alta. Oricum va plati si el si ceilalti pentru ce au facut si ii asteapta pedeapsa maxima", a declarat unul dintre sateni, potrivit cotidianului Vremea Noua.

ionut surleac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006314 (s)