News Flash:

INCREDIBIL! Un sofer beat, fara permis si cu o masina neinmatriculata a lovit o ambulanta si a fugit de la locul faptei

15 Noiembrie 2017
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta

O ambulanta a fost implicata luni seara intr-un accident in care soferul vinovat de producerea acestuia a fugit de la fata locului. Echipajul SAJ apartinand punctului de lucru de la Lipova, transporta un pacient pe drumul judetean care leaga Arad de localitatea Fantanele, iar in Sannicolaul Mic inainte de intrarea in Arad, a fost lovita de un alt autovehicul.

Ambulanta, avand semnalele luminoase si acustice pornite, a intrat in depasirea unui alt autovehicul, iar acesta din urma a intrat efectiv in ambulanta provocand accidentul. Soferul ambulantei nu a reusit sa observe ce marca era autoturismul care a si fugit de la fata locului. In urma accidentului produs, o asistenta a fost ranita usor, iar pacienta, o femeie in varsta de 50 de ani a suferit un atac de panica, scrie ziuadevest.ro.

Soferul care a provocat accidentul a fost prins in cele din urma de politisti. Din primele cercetari acesta se face vinovat de cel putin trei infractiuni. Prima, conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. A doua, conducerea unui autovehicul fara a poseda un permis de conducere, iar a treia, conducerea unui autovehicul neinmatriculat, scrie specialarad.ro. Pentru fiecare din aceste infractiuni pedeapsa este intre doi si sapte ani de inchisoare.

 


o ambulanta lipova sannicolaul mic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004334 (s)