News Flash:

INCREDIBIL! Un sofer beat crita din Arad a fost tras pe dreapta de un politist. Surpriza uriasa.... omul legii era mai beat decat soferul

18 August 2017
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Un politist de la Postul de politie din localitatea aradeana Carand, care apartine de Sectia Politiei Rurale nr. 6 Beliu, s-a dovedit a avea o alcoolemie mai mare decat un conducator auto pe care l-a oprit in trafic si care consumase alcool. Conform www.specialarad.ro, in seara zilei de 6 august un echipaj al SectieiPolitiei Rurale nr. 6 Beliu, in timp ce efectua o patrulare in localitatea aradeana Botfei, a oprit pentru control de rutina un autoturism. La testarea conducatorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.90 mg/l alcool in aerul expirat. Conform procedurilor, soferul in cauza a fost condus la Spitalul Orasenesc Ineu, pentru a-i fi prelevate probe de sange. Pe timpul deplasarii, conducatorul auto in cauza a observat ca unul dintre politisti s-ar fi aflat de asemenea sub influenta bauturilor alcoolice, asa ca a apelat numarul unic de urgenta 112 si a explicat cele sesizate. In urmas acestei sesizari, politistul a fost la randul sau testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,25 mg/l alcool in aerul expirat, adica o alcoolemie mult mai mare decat a soferului oprit in trafic. In urma acestui incident, conducerea Politiei aradene a dispus cercetarea politistului, ajutor de sef de post la Postul de politie din localitatea Carand, care apartine de SectiaPolitiei Rurale nr. 6 Beliu.
 

Inspectoratul de Politie Judetean Arad explica cum s-a intamplat totul in cazul politistului baut care s-a dovedit a fi mai beat ca soferul pe care l-a oprit pentru consum de alcool. „Evenimentul a avut loc in data de 6 august. Politistul, care facea parte dintr-un echipaj de politie aflat in exercitarea atributiilor de serviciu pe linie rutiera, a depistat in trafic, pe raza localitatii Botfei, un barbat in timp ce conducea un autoturism avand o alcoolemie de 0,90 mg./l. alcool pur aer expirat. Intrucat s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe timpul conducerii conducatorului auto la Spitalul orasenesc Ineu, acesta a apelat 112, sesizandu- ne cu privire la starea vadita de alcoolemie a unui coleg, membru al echipajului de politie. Subofiterul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg./l. alcool pur in aerul expirat. Luand la cunostinta de starea colegului nostru, conducerea Inspectoratului de PolitieJudetean Arad a dispus de indata cercetarea prelabila a agentului de politie, urmand ca la finalul verificarilor sa fie luate masurile legale”, a declarat Lorena Radu, purtator de cuvant al Inspectoratului de PolitieJudetean Arad, scrie ziuadevest.ro.
Curios este faptul ca desi se afla intr-un echipaj de politie, colegii sai nu au sesizat ca politistul este „mort” de beat. Este al doilea caz, sesizat in ultimele doua zile, in care politisti de la Inspectoratul de Politie Judetean Arad sunt gasiti sub influenta alcoolului, iar Inspectoratul de Politie Judetean Arad face publice aceste cazuri numai dupa ce sunt semnalate de presa.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005702 (s)