News Flash:

INCREDIBIL! Un membru din clanul Carpaci a lovit cu masina o tanara si a fugit de la locul accidentului. "Soferul" are 13 ani!

13 Decembrie 2014
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
Accident cu fuga, joi seara, la Timisoara. Un baiat de 13 ani din clanul Carpaci s-a urcat la volan si a lovit cu masina o tanara care traversa strada pe trecerea de pietoni. S-a facut imediat nevazut si nu l-a interesat daca victima a murit sau nu.
Accidentul s-a petrecut pe strada 16 decembrie, la ora 19. Copilul a plecat la plimbare cu masina si la un moment dat a lovit o tanara care traversa strada pe trecerea de pietoni. Nu l-a interesat daca fata a murit sau nu si imediat dupa ce a lovit-o, a fugit de la locul accidentului.
„Politistii Serviciului Rutier efectueaza cercetari fata de un minor in varsta de 13 ani, cetatean german, banuit ca ar fi provocat un accident pe raza municipiului Timisoara, aflandu-se la volanul unui autoturism. In fapt, la data de 11 decembrie a.c., in jurul orei 19.00, minorul a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie, din Timisoara, iar la un moment dat a surprins si accidentat un pieton care se afla angajat in traversarea carosabilului prin loc marcat si semnalizat corespunzator, dupa care a parasit locul accidentului fara incuviintarea politiei. In urma accidentului, pietonul, o tanara de 20 de ani, din localitatea Calinesti, judetul Maramures, a suferit rani usoare. Politistii au efectuat investigatii, iar la scurt timp dupa producerea accidentului au reusit depistarea minorului, pe raza municipiului Timisoara”, povestesc politistii, scrie tion.ro.
Baiatul de 13 ani, Carpaci Marius, s-a ales acum cu dosar penal pentru ca s-a urcat la volan fara permis. El mai este cercetat si pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.

la timisoara clanul carpaci traversa strada accidentul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007175 (s)