News Flash:

INCREDIBIL! Un avion de pasageri a decolat fara ca nimeni sa stie ce se ascundea in cala bagajelor

14 Aprilie 2015
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
Pilotul unui avion Alaska Airlines a declarat stare de urgenta la bord si a aterizat de urgenta in Seattle, dupa ce a realizat ca decolase cu o persoana blocata in cala pentru transportul bagajelor. Aeronava cu 170 de pasageri, care decolase din Seattle si ar fi trebuit sa ajunga in Los Angeles, s-a aflat in aer timp de 14 minute. La scurt timp dupa decolare, pilotul a auzit zgomot si bocanituri care proveneau din partea de jos a avionului si a realizat ca un om este blocat in cala, arata BBC.

Era vorba despre un angajat al aeroportului care incarca bagajele pasagerilor in avion. Potrivit reprezentantilor Alaska Airlines, seful echipei din care facea parte muncitorul si-a dat seama ca acesta lipseste inainte ca aparatul de zbor sa decoleze. El l-a sunat pe mobil pe subalternul sau, insa nu a raspuns nimeni. "Colegii sai au crezut ca si-a terminat tura si a plecat acasa", au precizat oficialii companiei aeriene, care au adaugat ca barbatul a inceput munca la ora locala 5.00 si ar fi trebui sa termine la 14.30, insa a adormit in cala avionului care stationa pe pista.

Alaska Airlines a mentionat ca incaperea pentru bagaje era, de asemenea, presurizata, iar temperatura era controlata, asa ca se putea supravietui la o altitudine mare. Marty Collins, care se afla la bordul avionului, a declarat pentru Seattle TV ca pasagerii nu au auzit zgomotul facut de muncitorul din cala. "Nimeni nu a auzit nimic, nimeni nu stia de ce ne intoarcem. Ne-au spus doar ca totul e in regula, ca nu suntem in niciun fel de pericol", a povestit Collins. Mai tarziu, pasagerilor li s-a spus ca era cineva in cala, dar ca "a fost escortat in siguranta afara". Avionul a decolat din nou spre Los Angeles si a avut intaziere. Muncitorul nu a patit nimic, insa a fost dus la spital ca o masura de siguranta

avion alaska airlines urgenta bord pasageri decolare blocat angajat tura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1888 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005213 (s)