News Flash:

INCREDIBIL! Si-a infasurat picioarele in folie de aluminiu si le-a lasat asa peste noapte! Motivul? Pur si simplu UIMITOR!

19 August 2016
28196 Vizualizari | 0 Comentarii
folie aluminiu2
Folia de aluminiu i-a cucerit deja pe multi care isi doresc o friptura gustoasa sau pestele sa devina crocant, insa este de mare ajutor si pentru corpul tau.
Daca te-ai intrebat deja cum ai putea sa o folosesti altfel decat pentru a-ti vopsi parul, ei bine, exista un truc, iar aceasta te scapa de o mare problema cu care poate te confrunti de mult timp
Pune mai multe bucati in frigider sau in congelator si lasa-le acolo pentru 2-4 ore. Aplica-le pe fata si ai mare grija in zona ochilor si a obrajilor.
Imediat dupa ce foitele de aluminiu sunt asezate pe chip, vei observa ca muschii fetei vor incepe sa se relaxeze, iar chipul tau va parea mult mai odihnit.
Daca ai probleme cu spatele sau cu genunchiul ori guta, poti folosi cu incredere folia de aluminiu. Infasoara folia de aluminiu in jurul zonei afectate si lasa pe timpul noptii sa isi faca efectul. Repeta procedura timp de 10-12 zile si vei observa o usurare a durerilor in zonele afectate. Continua procedura daca durerea persista.
Poti incerca acest truc, folosit in medicina traditionala din China. Tot ce trebuie sa faci este sa iei o bucata de folie de aluminiu, sa o pui direct pe zona cu probleme si sa o fixezi cu un bandaj.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006249 (s)