News Flash:

INCREDIBIL! Si-a frecat parul cu mustar, iar efectul a fost UIMITOR!

5 Februarie 2016
12017 Vizualizari | 0 Comentarii
mustar pe par
Medicina populara a apreciat mult mustarul fiind un stimulent eficient incresterea parului. Datorita proprietatilor sale de ardere si uscare, poate creste alimentarea cu sange a pielii capului, poate reglementa glandele sebacee si absorbi excesul de grasime. Unele femei care si-au facut o masca pentrucresterea parului cu mustar, sustin ca in o luna parul a crescut cu 3 centimetri.

Cu toate acestea ,utilizarea exagerata a mustarului poate provoca aparitia matretii scalpului si ruperea firelor de par. Nu se poate de utilizat mustarul la persoanele care sunt predispuse la alergii, sau au o piele foarte sensibila. Se recomanda sa se utilizeze mustarul in mastile care sunt compuse din elemente grase, cum ar fi uleiul de gatit, maioneza sau chifir.

Aici puteti afla cateva retete demasti cu mustar preparate acasa, stimuland cresterea parului. Bazati-va pe starea parului tau, poti sa faci unele schimbari in compozitia lor. In acest caz, puteti adauga aici: uleiuri esentiale, migdale, masline, ulei de brusture, drojdie de bere, galbenusul de ou, etc In cazul in care, dupa aplicarea mastii, simti o usoara senzatie de arsura pe pielea capul tau, atunci se vorbeste ca masca isi face treaba. Daca te arde mai tare atunci masca trebuie sa fie spalata imediat de pe par, recomanda masti-naturale.com.

Masca cu mustar de cresterea accelerata a parului uscat 

Ingrediente : 1 lingura de maioneza, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingurita praf de mustar, 1 lingurita de unt. Toate componentele se amesteca bine si se freca in radacinile parului dumneavoastra. Capul trebuie sa fie acoperit cu folie de plastic si cu un prosop sau esarfa. Masca se spala dupa 30-40 de minute. Aceasta masca trebuie sa fie facuta timp de o luna, de 2-3 ori pe saptamana.

Masca pentru cresterea parului cu mustar si chifir

Ingrediente : 1 lingurita de mustar, ou, 2 linguri de chifir. Se amesteca bine si se aplica pe scalp. Capul se acopera cu folie de plastic si un prosop. Dupa 30 de minute se spala capul cu sampon. Aceasta masca ar trebui sa se faca in termen de o luna si de 1 — 2 ori pe saptamana.

Masca pentru cresterea parului cu drojdie de bere si mustar

Pentru pregatirea acestui masti la 1 lingura de drojdie uscata si de zahar se dizolva in chifir sau lapte. Apoi masca, ar trebui sa fie pusa intr-un loc cald sa se fermenteze. La o jumatate de ora, se adauga 1 lingurita de mustar si 1 lingura de miere si se amesteca. Masca obtinuta este aplicata pe par, iar dupa o ora se spala masca cu sampon.

Masca de par cu mustar pentru intarirea parului

Ingrediente : 1 galbenus de ou, 1 lingurita praf de mustar, 2 linguri de ceai negru puternic. Se amesteca , apoi se aplica pe radacinile firelor de par, spalati dupa 30 de minute, fara sampon. Pentru rezultate optime, faceti o masca de 2 ori pe saptamana.

Masca nutritiva pentru cresterea intensiva parului cu mustar

1 lingura de mustar, 1 lingurita miere, 1 lingurita de ulei de migdale, cateva picaturi de rozmarin si un galbenus de ou, apoi se adauga la 100 ml chifir. Toate ingredientele se amesteca bine si se aplicata pe par. Capul este acoperit cu folie de plastic si un prosop, apoi se spala cu sampon, dupa 20-40 de minute.
Masca pentru cresterea intensiva a parului cu aloe

Ingrediente : 2 linguri de coniac (se poate tinctura alcoolica pe baza de plante), 2 galbenusuri de ou, 1 lingura de mustar, 1 lingura de suc de aloe, 2 lingurite de frisca sau smantana. Toate aceste ingrediente se amesteca si se aplica pe parul uscat. Dupa 20 de minute, masca se spala cu sampon.

Masca care activeaza cresterea parului

Ia 1 lingurita de mustar si dilueaza cu apa calduta pana ajungi la consistenta smantinii cu apa calda. Apoi adauga 1 lingura de usturoi, 2 linguri de suc de ceapa, 1 lingura de miere si 1 lingura de suc de aloe. Se amesteca totul si se aplica pe radacinile de par, apoi infasurati capul. O jumatate de ora mai tarziu, acesta masca poate fi spalata. Aceasta masca este stimulatoare si foarte eficienta in procesu de crestere a parului.

Masca care activeaza cresterea parului normal si gras

Ingrediente : 1 lingura de chifir, 1 lingura de mustar, 1 lingura de faina de ovaz, 1 lingura de miere, 1 lingurita de suc de lamaie. Se amesteca totul, si se aplica la radacinile parului masind usor. Dupa 20 minute se spala parul cu sampon.

O masca cu vitamine din suc de afine si mustar

Ingrediente : 1 lingura de smantana, 2 galbenusuri de ou, 1 lingura de mustar, 1 lingura de suc de afine, 1 lingurita de otet de mere. Amesteca si aplica pe par. Dupa 15 minute, se spala.

Masca pentru par gras din lut si mustar

Ingrediente : 2 linguri de lut( preferabil albastru), 1 lingurita praf de mustar, 1 lingurita de tinctura de arnica, 2 linguri de otet de mere. Se amesteca si se aplica pe radacina parului . Spalati dupa 20 de minute cu sampon.

Masca pentru intarirea parului cu mustar

Se aduce la o consistenta cremoasa, mustar uscat, cu apa calda. Ia 1 lingurita de mustar si amestecul obtinut cu un galbenus de ou. Aplicati amestecul obtinut pe partea de sus a capului si se acopera cu folie de plastic. Dupa 10-20 de minute, spalati cu sampon. Aceasta masca se face in cursul unei luni peste o zi.

Sampon de casa cu mustar

Un sfert de o bucata de sapun pentru copii se macina si se toarna untr-un pahar cu apa fierbinte. Ia 2 linguri de musetel si urzica, se umple cu apa clocotita si se lasa la infuzat timp de 15 minute. Amestecul obtinut se scurge si se adauga 2 linguri de mustar. Astfel, in mainile tale vei avea un sampon foarte bun, care va stimula cresterea parului si va spala bine parul. Acest sampon poate fi pastrat la frigider pentru aproximativ o saptamana.

Sampon de casa — masca pentru cresterea parului

Bateti 1 lingura de mustar cu un galbenus de ou si amestecati amestecul cu doua linguri de ceai cald si puternic. Sampon obtinut, aplicati pe par. Dupa o jumatate de ora, spalati-l cu apa calda.

Masca — sampon de casa care da volum suplimentar parului

In 50 ml de apa calda se dizolva 1 lingurita gelatina si lasati-l acolo timp de 30 minute sa se umfle. Strecurati amestecul si se adauga 1 lingurita de mustar si galbenus de ou. Aplica amestecul pe parul dvs. si spalati-l imediat dupa o jumatate de ora cu apa calda. 

mustarul cresterea parului ardere uscare glandele sebacee
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1377 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005232 (s)