News Flash:

INCREDIBIL! Primarul Robu, avertizat!

28 Iulie 2015
1306 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
Presedintele Institutului pentru Dezvoltare Locala, Gratian Mihailescu, cel care a reactionat fata de intentia primarului Nicolae Robu de a construi o fantana muzicala pe Bega, catalogand proiectul drept un kitsch, ii raspunde edilului-sef al Timisoarei, dupa ce acesta din urma l-a atacat public. Ce ii transmite „baiatul de la sat” primarului Robu? Ca poate sa stearga mesajele de pe Facebook, poate sa faca si o fantana de 2 milioane de euro pentru a-si satisface orgoliul, dar vine 2016!
Dupa ce Institutul pentru Dezvoltare Locala i-a criticat proiectul, i-a recomandat sa investeasca mai bine in proiecte culturale cele 2 milioane de euro si sa faca totusi o dezbatere publica pe tema fantanii muzicale, primarul Nicolae Robu s-a interesat cine este cel care conduce respectivul ONG, Gratian Mihailescu.
„A auzit vreun timisorean de personajul cu numele respectiv? A facut ceva in viata lui ca sa fie o voce cu autoritate? Este un institut cu sediul in Resita, iar cetateanul locuieste intr-un sat din Caras-Severin, daca n-ati stiut, si ne da lectii despre ce sa facem in Timisoara. Primarul oricum isi vede de drumul lui, are obligatia asumata…”, afirma Robu, concluzionand ca cei carora nu le place fantana pe care o doreste el sunt de fapt snobi si penibili, n-au cultura si nu sunt umblati prin lume…
Gratian Mihailescu ii raspunde primarului Nicolae Robu. Se declara uimit de cuvintele folosite de edil la adresa sa, scrie tion.ro.
„Nu ma asteptam de la un cadru didactic si de la o persoana care conduce un oras european sa aiba un asemenea discurs public. Cum puteti declara despre un om cu care nu ati vorbit niciodata ca este personulitate si venitura? Cum puteti declara despre un banatean care a trait 8 ani in Timisoara, a absolvit o facultate in Timisoara si plateste taxe la primaria din Timisoara ca urmare a businessului pe care il are acolo ca este un om de la tara, ce traieste intr-un sat? Sunt o personulitate care isi exprima mahnirea fata de un proiect kitschos si fata de modul dumneavoastra de a conduce orasul Timisoara. O personulitate si venitura, bursier al Universitatii de Vest si al Comisiei Europene, ce a studiat si lucrat in Germania, Belgia, Ungaria si Italia, care se implica in reforma societatii romanesti si care se zbate de 8 ani de zile sa deschida un birou la Bruxelles pentru zona Banat, pentru atragerea de proiecte si parteneriate pentru comunitatea din Banat”, afirma presedintele Institutului pentru Dezvoltare Locala.
Acesta a explicat ca a propus un astfel de proiect administratiei locale, ca a venit cu o propunere catre Primaria Timisoara, dar ca Robu nu a avut timp pentru a se intalni cu el si a discutat cu consilierii sai, care i-au spus ca proiectul este bun, dar colaborarea nu s-a mai materializat…
Mesajul lui pentru Robu este sa asculte vocea cetatenilor.

nicolae robu bega
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006715 (s)