News Flash:

INCREDIBIL! Prima reactie a lui Basescu dupa declansarea scandalului Udrea-SRI

4 Februarie 2015
1416 Vizualizari | 0 Comentarii
Contactat de jurnalisti pentru o reactia asupra scandalului Udrea-SRI, Traian Basescu a spus ca „pentru moment, nu si-a schimbat decizia” de a nu face declaratii publice.
Fostul presedinte a precizat, intr-un raspuns trimis la solicitarea Libertatea, ca ii este “tare bine in mijlocul familiei”, refuzand sa faca alt comentariu.
“Asa cum stiti, din 21.12.2014, nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei”, a aratat Traian Basescu intr-un e-mail transmis la solicitarea Libertatea.
Elena Udrea a sustinut luni, intr-un interviu la Gandul LIVE, ca l-a informat si pe fostul presedinte Traian Basescu despre faptul ca seful interimar al SRI, generalul Florian Coldea, i-ar fi cerut lui Dorin Cocos sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, pentru televiziunea acestuia, Romania TV. Elena Udrea a refuzat sa spuna care a fost reactia presedintelui.
„I-am spus si presedintelui. Ce a facut el va trebui sa il intrebati pe dansul. Nu vreau sa discut despre ce a spus presedintele Traian Basescu. Ma surprinde in schimb ca toata lumea asteapta si incearca sa provoace o reactie a presedintelui. Nu ar fi mai simplu sa il intrebam inainte pe Dorin Cocos, pe Alin Cocos?”, a declarat Elena Udrea la Gandul LIVE.
Udrea a relatat din nou cum a aflat despre aceasta poveste. „Fostul sot a venit si in acest context in care am vrut sa lamurim povestea acelui imprumut mi-a zis despre aceasta intamplare, rugandu-ma sa-i fixez o intalnire cu Dl Coldea si Maior. Puteam sa spun ca Dorin Cocos vrea sa stea de vorba cu ei. Nu am fixat, nu a avut loc acea intalnire”, a spus Udrea.

traian basescu florian coldea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008261 (s)