News Flash:

INCREDIBIL! Politist batut in trafic de un sofer beat!

20 Mai 2015
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
Totul s-a petrecut cu putin dupa ora opt dimineata. Politistul, judiciarist la Rutiera, era in timpul liber si mergea cu masina alaturi de sotie pe strada Mihai Viteazu. La un moment dat un sofer cu o Alfa Romeo a inceput sa il sicaneze pe politist in trafic.
Omul legii a incercat sa evite un conflict si si-a vazut de drum. Soferul agresiv a plecat insa in urmarirea politistului si a sotiei sale. Atunci cand au vazut ca nu sunt lasati in pace, iar soferul care ii urmarea devine tot mai agresiv, cei doi soti au sunat dupa ajutor. Femeia a apelat numarul unic de urgenta 112, iar sotul ei i-a anuntat pe colegii lui de la Rutiera. Au ajuns pana pe strada Lev Tolstoi, acolo unde soferul agresiv a reusit sa le blocheze masina si a inceput scandalul.
L-a lovit pe politist si, dupa ce s-a linistit, a sarit in masina si a fugit. Sotia omului legii a facut un atac de panica, iar acesta a plecat cu ea spre spital. Alarma era insa data, iar echipajele de politisti trimise in ajutor au reusit sa puna mana pe bataus exact in momentul in care acesta ajunsese in fata casei sale, pe strada Porumbescu. Mirosea puternic a alcool, insa a refuzat sa fie testat. Oamenii legii l-au luat pe sus si l-au dus la sediul politiei, acolo unde au aflat ca soferul bataus avea permisul de conducere suspendat, scrie tion.ro.
Mai mult, pe numele lui sunt deschise sapte dosare penale pentru diferite infractiuni rutiere, cum ar fi conducere sub influenta alcoolului si conducere fara permis, carnetul sau de conducere fiind suspendat din anul 2013.
Tanarul, in varsta de 25 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunilor de conducere sub influenta alcoolului si conducere fara permis. Acuzatiilor li se vor adauga si cele de lovire si alte violente, dupa ce politistul va obtine certificat medico-legal si va depune plangere.

politistul rutiera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004652 (s)