News Flash:

INCREDIBIL! Pilotul de Formula 1 Jenson Button, jefuit la Saint-Tropez

7 August 2015
1212 Vizualizari | 0 Comentarii
Jenson Button
Pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button si sotia sa Jessica au fost jefuiti in timpul vacantei lor in sudul Frantei, hotii plecand cu mai multe bijuterii printre care si inelul de logodna, a informat joi un purtator de cuvant al pilotului citat de AFP.
Cuplul inchiriase o vila cu niste prieteni la Saint-Tropez, pe Coasta de Azur, cand a avut loc jaful. "Doi indivizi au intrat luni in proprietate in timp ce toata lumea dormea si au furat mai multe bijuterii printre care si inelul de logodna al Jessicai", a declarat sursa.
Hotii ar fi intrat in casa dupa ce au imprastiat un gaz prin sistemul de aer conditionat", a adaugat purtatorul de cuvant.
"Politia a precizat ca este un fenomen ce ia amploare in regiune, hotii mergand pana la a-si anestezia victimele... Desi nimeni nu este ranit, toate persoanele sunt in stare de soc", a explicat sursa.
Valoarea bunurilor furate ar putea atinge suma de 300.000 de lire (426.000 de euro), potrivit cotidianului britanic The Sun.
Jenson Button, 35 de ani, pilot al echipei McLaren, locuieste la Monaco, la cativa kilometri de Saint-Tropez, de-a lungul coastei mediteraneene.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005274 (s)