News Flash:

INCREDIBIL! Parlamentul nu are autorizatie ISU

19 Noiembrie 2015
1338 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament 1
Cladirea Palatului Parlamentului nu are autorizatie ISU pentru ca nu a fost receptionata, insa, dispune de un detasament de pompieri, special infiintat, iar interventia pentru stingerea unui posibil incendiu este dublata de formatiunile de interventie organizate la nivelul structurilor Camerei.
"In Palatul Parlamentului exista un detasament de pompieri, special infiintat, interventia pentru stingerea unui posibil incendiu fiind dublata de formatiunile de interventie organizate la nivelul structurilor Camerei Deputatilor, care ar fi predispuse la un risc mai mare de incendiu", arata un comunicat de presa remis de Camera Deputatilor.
Astfel, indrumarea si controlul activitatii de aparare impotriva incendiilor se efectueaza in mod sistematic, prin structurile proprii ale serviciilor institutiei, dar si prin structura special creata a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov (ISUBIF), infiintata la Palatul Parlamentului prin HGR nr. 366/1995 si, ulterior, prin Legea nr.307/2006, arata sursa citata.
Potrivit comunicatului de presa, inca din faza de proiect a cladirii, au fost prevazute masuri si solutii tehnice pentru securitatea la incendiu, fiind aplicate criteriile si nivelurile de performanta privind siguranta la foc din normativele si standardele specifice in vigoare la data respectiva.
De asemenea, cladirea dispune de instalatii de detectie, semnalizare si anuntare a incendiilor, de stingere cu hidranti (interior si exterior), instalatii de sprinkere cu apa pulverizata si gaz inert, stingatoare portative de incendiu si alte mijloace individuale de protectie si interventie in caz de incendiu. Mediafax.ro

camerei camerei deputatilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1936 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006559 (s)