News Flash:

INCREDIBIL! O scoala din Bucuresti a fost DEMOLATA in prima zi de scoala!

11 Septembrie 2018
3214 Vizualizari | 0 Comentarii
scoala

Primaria Sectorului 5 anunta ca au fost demarate lucrarile de demolare si reabilitare a Scolii nr. 141, al carei tavan a cazut anul trecut, imobilul urmand a fi refacut de la zero conform standarelor europene. Primaria spune ca unul dintre corpuri va fi inaltat cu inca un etaj.
„Luni, 10 septembrie 2018, Primarul Daniel Florea a dat startul lucrarilor de demolare si reconstruire a Scolii nr. 141 „I.C. Bratianu”. Pentru administratia publica bucuresteana de dupa 1989, demersul reprezinta o premiera, in masura in care nicio unitate de invatamant nu a mai fost pana acum refacuta de la zero. Noua cladire va fi una la standarde europene, urmand sa gazduiasca, pe langa salile de curs, si o biblioteca noua, laboratoare tematice, cu tehnici de predare moderne si clase speciale de tip „scoala dupa scoala”. Totodata, corpul din mijlocul cladirii va fi inaltat cu inca un etaj, iar sala de sport, reabilitata la randul ei, va fi unita printr-o pasarela cu corpul unitatii de invatamant”, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 4.

La Scoala 141, din cartierul Rahova, s-a prabusit tavanul in 2017. Primarul sectorului 5, Daniel Florea, anunta inca din septembrie anul trecut ca aceasta scoala, denumita si "Ion I. C. Bratianu”, va fi demolata si se va construi o alta cladire. Tot primarul sectorul 5 anunta, pe Facebook, in luna martie a acestui an, ca scoala 141 „va fi un etalon la nivel national”.

„Astazi am demarat procedurile legale pentru punerea in practica a promisiunii ca in primavara vom incepe lucrarile de demolare a vechii unitati de invatamant si de construire a noii Scoli Nr. 141, care va fi un etalon la nivel national. Eu si echipa mea vom face tot ceea ce depinde de noi, respectand intocmai termenele si standardele impuse de lege, pentru ca visul acesta sa se transforme in realitate in cel mai scurt timp”, promitea Florea in luna martie a acestui an.

Mediafax

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006180 (s)