News Flash:

INCREDIBIL! O asistenta de la Spitalul Floreasca s-a fotografiat in pat cu Cotabita. Femeia a fost data afara

14 Iulie 2015
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita0
O infirmiera s-a fotografiat in pat langa Gabriel Cotabita, cand acesta era in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, conducerea unitatii sanitare dispunand efectuarea unei anchete in acest caz, in timpul careia angajata spitalului a fost suspendata din functie.
Conducerea Spitalului Floreasca din Capitala s-a autosesizat si a dispus constituirea unei comisii disciplinare in acest caz, dupa ce in presa au aparut informatii si o fotografie in care se vede cum infirmiera sta pe pat, alaturi de Gabriel Cotabita, si il ia in brate.
"In urma informatiilor aparute in presa, referitor la pacientul Gabriel Cotabita, conducerea Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti s-a autosesizat si a dispus constituirea unei comisii disciplinare in conformitate cu prevederile Codului Muncii", arata marti unitatea sanitara, intr-un comunicat de presa.
Pana la finalizarea anchetei, contractul de munca al infirmierei a fost suspendat, conform prevederilor legale. De asemenea, a fost sesizat Consiliul de Etica al spitalului, pentru a efectua verificari , au precizat reprezentantii Spitalului Floreasca.
Angajata spitalului nu este personal medico-sanitar, ci de ingrijire si lucreaza de mult timp in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, au precizat pentru MEDIAFAX oficiali ai unitatii sanitare.
Dupa ce vor fi incheiate investigatiile si se va discuta cu toti cei care ar putea avea cunostinta despre acest caz, toate concluziile comisiilor vor fi facute publice, au mai aratat sursele citate.
Gabriel Cotabita a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din 8 mai pana in 16 iunie, perioada in care a fost facuta fotografia.
Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricaror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fara acordul acestora sau al familiilor celor internati.
Cotabita a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cantaretul a fost gasit, in 8 mai, in stop cardio-respirator, in stare de inconstienta, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006287 (s)