News Flash:

INCREDIBIL! MOS CRACIUN a fost amendat de politisti, la Arad! Motivul este absolut socant

24 Decembrie 2016
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
mos craciun arad

De la inceputul lunii decembrie, aradeanul Ben-Oni Lazar se plimba cu ”sania” lui Mos Craciun prin oras, pentru a bucura privirile aradenilor. Vehiculul sau nu merge pe zapada si nu este tras de reni, fiind doar o batrana Dacia 1300 reconditionata si decorata, recent, special pentru sarbatori.

Beni, asa cum ii spun apropiatii, a dorit sa schimbe putin atmosfera in oras si se plimba cu masina decorata cu mii de beculete imbracat in Mos Craciun. Pe drum mai lua si mici pasageri, pe care ii plimba gratuit. Numai ca fapta sa, apreciata de aradeni, nu a fost vazuta cu ochi buni de catre politisti. O patrula aflata in trafic a pornit in urmarirea ”saniei” conduse de Mos Craciun, pe care l-au oprit la Podgoria pentru a-l amenda pentru ca sistemul sau de iluminat nu este unul omologat.

”Politistii m-au filmat si m-au amendat cu 750 de lei. Au spus ca nu suntem in Laponia, iar nici eu nu sunt Mos Craciun. Culmea e ca eram imbracat in unul si am facut asta doar pentru a oferi bucurie celor mici”, ne-a povestit aradeanul, care a primit o amenda de 750 de lei, scrie tion.ro.

Beni, care este un pasionat de autoturismele Dacia 1300, a platit peste 4.000 de lei pentru a decora cu LED-uri batrana sa masina, care a implinit 41 de ani. A muncit patru zile pentru a instala cei 74 de metri liniari de cabluri cu luminite. ”Totul a pornit de la niste fotografii pe care le-am vazut pe internet si, pentru ca iubesc copiii, mi-am spus ca trebuie sa imi decorez si eu masina si sa ma plimb prin oras cu ea pentru a oferi bucurie celor mici”, a mai spus aradeanul.

El s-a plimbat cu ”sania” Mosului si in Timisoara, fiind oprit de doua ori de catre politistii de acolo. Nu va ganditi, insa, ca l-au amendat ori i-au verificat documentele! Agentii nu au dorit decat sa isi faca fotografii cu masina tanarului si sa-i ureze acestuia ”Sarbatori Fericite!”. ”Politistii din Timisoara au venit cu girofar dupa mine si m-au oprit, dar numai pentru a se fotografia. Au fost placut surprinsi sa vada masina mea”, spune aradeanul

Si chiar daca in orasul nostru politistii l-au considerat contravenient, Beni spune ca nu se lasa descurajat, iar pentru Craciunul din 2017 va avea o surpriza si mai mare pentru aradeni, la care a inceput deja sa lucrezee.

Galerie Foto

mos_craciun_arad2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006621 (s)