News Flash:

INCREDIBIL! Iata ce sume importante primeste lunar Leonard Doroftei de la statul roman, desi zice ca MOARE DE FOAME

23 Septembrie 2017
2005 Vizualizari | 0 Comentarii
doroftei

În ultima vreme, fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, a fost capul de afiș al publicațiilor, el amenințând chiar și cu plecarea din țară.

„Am o stradă şi o sală de sport în Ploieşti care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a fost declarația disperată a „Moșului”.
De ceva vreme, Doroftei a intrat în război cu Primăria Ploiești, după ce aceasta din urmă l-a notificat că trebuie să-și închidă vestitul pub pe care îl deține, dat fiind că imobilul în care este situat are risc seismic. „Moșul” cere de la Primărie un nou spațiu în locul celui pe care trebuie să-l părăsească.

Deși susține că este lăsat să moară de foame, în luna iunie, el a încasat o rentă viageră de 9.124 de lei de la statul român. În mai, Leonard Doroftei a primit 9.133 de lei, iar în martie, 8.625 de lei, potrivit datelor publicate de Ministerul Tineretului și Sportului.
O nimica toată în comparație cu realizarea internațională a acestuia. Totuși, nu se poate spune că este lăsat să moară de foame, conform Bugetul.ro.

S5


box leonard doroftei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010155 (s)