News Flash:

INCREDIBIL! Hotii din Timisoara s-au modernizat. Au pagina de Facebook!

4 Decembrie 2014
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca nu pot fi bagati la inchisoare, macar sa fie cunoscuti. Este ideea unei pagini de Facebook deschise recent, care isi propune sa dezvaluie identitatea hotilor ce reusesc sa scape de inchisoare. Pagina contine si imagini cu raufacatorii.
„O incercare de a trimite in puscarie sau de a exila din societatea noastra pe acei oameni fara scrupule pusi doar pe furat si pagubit oamenii Timisorii”.
Asa suna descrierea data de cel care a creat pagina. O puteti gasi usor pe Facebook, se numeste Hotii din Timisoara. Apare acolo si tanarul de 19 ani despre care va vorbeam in urma cu cateva luni si care a fost surprins de mai multe ori in timp ce incerca sa fure biciclete, scrie Tion.ro.
Timisorenii sunt invitati sa posteze imaginile de pe camerele de supraveghere sau identitatea hotilor. Va sfatuim insa sa va documentati cu atentie inainte de a posta. Si asta pentru a evita, din graba, ca anumite persoane sa fie acuzate pe nedrept. Asta bineinteles in afara cazurilor in care furtul este evident si dovedit.

facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005050 (s)