News Flash:

INCREDIBIL! DJ-ul dat disparut dupa ce a anuntat ca se sinucide si cautat cu disperare de prieteni a fost gasit! Tanarul a fost in emisiune la Maruta!

26 Februarie 2016
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
axu la maruta
DJ Axu si-a ingrijorat toti prietenii dupa ce a postat un mesaj de „Adio” pe Facebook si a disparut fara urma timp de trei zile. Astazi, tanarul s-a intorc acasa si a marturisit ca a recurs la acest gest din cauza dependentei de jocurile de noroc.
„Am avut niste probleme cu jocurile de noroc si nu imi e rusine sa spun asta. Am avut o dependenta si pe 14 februarie am avut o cadere. Luam tratament pentru asa ceva, dar am renuntat. Am avut si niste probleme dupa ce m-am despartit de fosta iubita, dar nu din cauza ei am ajuns in acest punct”, a recunoscut DJ Axu, invitat in emisiunea La Maruta.
Tanarul a marturisit ca, in toata aceasta perioada, a stat la Manastirea Cernica si ca a decis sa se intoarca dupa ce a vazut mesajele de pe Facebook ale prietenilor lui.
„Am fost la Manastirea Cernica. Acolo ma simt eu cel mai bine. Acolo si in parcul IOR, care e aproape de casa. Am avut si probleme cu faptul ca n-am lucrat o perioada, i-am dezamagit si pe parintii mei si pe toata lumea. Cand am vazut ce scrie lumea pe Facebook, dar si interviurile, am decis sa ma intorc din drum”, a spus Alex Dumitrache. Libertatea.ro

dj axu la maruta manastirea cernica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005086 (s)