News Flash:

INCREDIBIL! Dieta cu care o adolescenta a invins cancerul

2 Octombrie 2015
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer
Pare greu de crezut ca Megan Sherow, o tanara de doar 17 ani s-a confruntat cucancerul la creier in faza terminala, acum cativa ani.

Diagnosticata cu cancer la creier de gradul III, Megan a primit groaznica veste de la medici ca va muri daca nu o sa urmeze un tratament agresiv: chimioterapie siradioterapie.

Si chiar si cu acest tratament, medicii nu erau optimisti in privinta sanselor ei de supravietuire. Dupa ce a trecut prin doua operatii pe creier, care nu au avut succes, Megan a a decis sa incerce si altceva, potrivit doctorulzilei.ro.

Vindecarea a venit din cruditati

Din fericire, adolescenta a aflat despre dieta raw (cu cruditati) si cum anumite persoane au reusit sa se vindece doar urmand un meniu zilnic alcatuit din fructe si legume crude. Fara medicamente, fara operatii si fara chimioterapie.

Asa ca a urmat si ea dieta raw. Dupa doar un an si jumatate, cancerul era in remisie si ea avea mai multa energie decat inainte. In prezent, Megan s-a inscris la colegiu, este implicata in cateva piese de teatru si scrie primul ei roman si inca are energie sa se ocupe si de fotografie si de alte activitati in aer liber.

Dieta care a scapat-o de cancer este compusa in intregime din fructe si legume crude.

La micul dejun, Megan mananca de obicei banane, mango si capsuni; la cina alege salata verde. La pranz ii place sa consume banane, ananas si smoothie de banane, iar de-a lungul zilei mai mananca si alte fructe si legume crude.

megan sherow tanara chimioterapie radioterapie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005323 (s)