News Flash:

INCREDIBIL! Cum s-a comportat presedintele ales Klaus Iohannis in avionul de linie cu care a revenit in tara din America. „Am fost surprins sa-l vad asa!”

15 Decembrie 2014
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, s-a in tara dupa o vacanta de zece zile, care a inclus o vizita privata in SUA, dar si cateva zile petrecute alaturi de parintii sai, in Germania. A revenit la Sibiu, la bordul unei curse de linie a unei companii aeriene germane. Klaus Iohannis a zburat la clasa Economic si nu i-a refuzat pe pasagerii care si-au dorit un selfie cu viitorul presedinte al Romaniei.
Presedintele nu a raspuns intrebarilor ziaristilor care l-au asteptat la aeroport. In avion, Klaus Iohannis a fost insa mult mai dispus sa discute cu cei alaturi de care a calatorit si a raspuns afirmativ tuturor celor care au vrut o amintire de la el, informeaza digi24.ro.
„Era la vreo trei randuri de mine, in fata. Mi s-a parut foarte frumos ca l-am vazut la Economy, totusi. Am fost foarte surprins”, povesteste un pasager.
„A fost foarte simplu, a stat la rand, ca toti, nu s-a vazut nicio diferenta. Foarte simplu”, povesteste un alt pasager.
Klaus Iohannis va depune juramantul in fata Parlamentului Romaniei pe 21 decembrie, ziua in care se implinesc 25 de ani de la izbucnirea Revolutiei din Bucuresti.
Dupa revenirea in tara, presedintele ales a postat pe Facebook un mesaj in care vorbeste despre semnificatia acestor 25 de ani, Klaus Iohannis ii cheama pe romani pe 16 decembrie, atunci cand se comemoreaza inceperea revoltelor din Timisoara, sa isi aminteasca de cei care au luptat pentru independenta. 

klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005159 (s)