News Flash:

INCREDIBIL! Cum il proteja Basescu pe Dan Andronic

14 Decembrie 2015
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
dan andronic
Jurnalistul Ion Cristoiu, caruia Elena Udrea i-a incredintat "Jurnalul" olograf inainte de arestare, a publicat un fragment din destainuirile facute de politician. Potrivit acesteia, Traian Basescu a cerut SRI, in 2011, sa nu-l  intercepteze pe Dan Andronic.
"Cu el (Dan Andronic) a fost o poveste mai demult. Acum vreun an am aflat de la Bica ca a semnat mandat cerut de SRI pentru Andronic. El vorbea des cu Presedintele la telefon. L-am intrebat pe Presedinte daca stie. Nu stia. I-a chemat pe cei de la SRI, care nu au recunoscut ini?ial. Apoi au spus ca au retras mandatul. Am verificat, nu era adevarat. I-am transmis Presedintelui. I-a chemat din nou. Pina la urma au oprit ascultarile, care nu aveau nici un temei legal". Intr-o replica postata la un comentariu pe Facebook, fostul sef al statului intreaba de ce nu a apelat "Printul de varza acra", intrucat ii era "fin".
"Nu cumva pentru ca eu nu ma implicam in trafic de influenta?", intreaba fostul presedinte. Fragmentul de jurnal publicat de Ion Cristoiu arata ca Traian Basescu a intervenit, totusi, pentru a-l proteja pe Dan Andronic, care la momentul respectiv, potrivit sustinerilor din referatul procurorilor, facea parte din gruparea in care este implicat si Printul Paul.

 


ion cristoiu elena udrea traian basescu sri dan andronic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010569 (s)