News Flash:

INCREDIBIL! Comuna din Romania unde barbatii isi bat cel mai DES nevestele

27 Martie 2016
1267 Vizualizari | 0 Comentarii
violata2
O comuna din Vaslui detine recordul pentru cele mai multe ... neveste batute din Romania. Datele au fost colectate in cadrul unui proiect eruopean si reprezinta inca o panta neagra pe obrazul judetului din estul tarii.
Potrivit Vremeanoua.ro, in Dranceni au fost batute 29 de sotii, cel mai mare numar de violente domestice din Romania, arata datele inregistrate in proiectul european. Totusi, primarul Gelu Pecheanu declara ca, in comuna sa, sunt si 15 soti care sunt batuti, periodic, de neveste.
Cele 29 de femei batute de soti s-au inregistrat in programul european de consiliere „START – o viatã de calitate, in sigurantã”, finantat prin POSDRU, si au primit fiecare cate 6.000 de lei, drept ajutor din partea Uniunii Europene. Astfel, ele reprezinta cel mai mare numar de beneficiare din Romania.
Acelasi primar spune ca de banii primiti, femeile si-au cumparat „si-au luat aragaz, firigider si mobila!”.
“De la neajunsuri, de la asta se ajunge la ceartã intr-o familie. Necazuri sunt, pentru cã banii nu mai ajung. Proiectul acesta a fost foarte bun, cã le-a mai ajutat si pe ele, sãracele! Si-au luat ce le-a trebuit in gospodãrie, ca sã isi imbunãtãteascã nivelul de trai si sã nu se mai ajungã la scandaluri. Toate au justificat cu facturi bunurile pe care si le-au luat. Si-au luat frigidere, mobilã, aragaze etc”, spune primarul pentru sursa citata.   

dranceni gelu pecheanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005044 (s)