News Flash:

INCONSTIENTA CRIMINALA! Se plimba beat in mijlocul drumului si a fost spulberat de masina

21 Noiembrie 2014
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Baut si inconstient. Este vorba despre un tanar de 21 de ani din Sag care a fost lovit de un autoturism in timp ce se plimba pe mijlocul drumului european care leaga Timisoara de Moravita.
Tanarul de 21 de ani este din Sag si, dupa ce a baut bine, a plecat la plimbare spre Timisoara. Mergea insa pe mijlocul drumului, iar, la un moment dat, a fost lovit de un autoturism. Soferul l-a vazut pe pietonul turmentat prea tarziu, mai ales ca totul s-a petrecut in noaptea de miercuri spre joi, cu putin dupa ora patru dimineata.
„Deplasandu-se la fata locului, politistii au stabilit ca un tanar de 27 de ani, din localitatea Beregsau Mic, a condus un autoturism pe D.N. 59, dinspre localitatea Sag spre municipiul Timisoara, iar la km 11 a surprins si accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabila. In urma accidentului, pietonul, un tanar de 21 de ani, din localitatea Sag, a suferit ranit grave, scrie tion.ro. Politistii au procedat la testarea celor doi tineri cu aparatul etilotest, in cazul pietonului rezultand o alcoolemie de 0,32 mg/l”, povestesc cei de la IPJ Timis.
Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

timisoara sag
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008409 (s)