News Flash:

Inconstienta criminala! S-a urcat la volan in coma alcoolica si a provocat un accident grav!

28 Mai 2015
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
accident belint
Accident grav pe strada Armoniei din Timisoara, miercuri dupa-amiaza. Un sofer beat, de 40 de ani, a intrat cu masina pe contrasens si a lovit in plin un autoturism care circula regulamentar in sensul opus. In urma impactului, trei persoane a fost ranite si transportate la spital.
Din primele informatii de la fata locului, soferul beat se indrepta, la volanul unui Volkswagen inmatriculat in Bulgaria, inspre strada Marginii, cand, la un moment dat, a intrat pe contrasens si a lovit in plin un autoturism Citroen Berlingo, care se deplasa regulamentar in sensul opus. In urma impactului, trei persoane care se aflau in Citroen au fost ranite si au fost transportate la spital, scrie tion.ro.
La fata locului au ajuns si politistii care l-au supus pe soferul vinovat unui test cu aparatul etilotest, rezultand valoarea de 1,08 mg/l in aerul expirat. Barbatul de 40 de ani a fost dus, apoi, la spital pentru prelevarea probelor biologice.
Oamenii legii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele producerii accidentului. Soferul vinovat se va alege cu dosar penal pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, dar si pentru vatamare din culpa, in functie de diagnosticul medicilor in cazul celor trei persoane ranite.

marginii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005934 (s)