News Flash:

INCONSTIENTA CRIMINALA! S-a urcat la volan in COMA ALCOOLICA, fara permis si a comis un accident! Masina nu era inmatriculata

17 Noiembrie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
beat la volan2
Tanarul de 25 de ani locuieste in Timisoara, unde munceste la o firma de constructii. Duminica seara, dupa ce a baut bine, s-a urcat la volanul unei autoutilitare si a plecat la plimbare prin oras.
Era atat de beat incat abia se mai putea tine pe picioare, iar, la un moment dat, pe strada Rapsodiei, a lovit o masina parcata. Autoutilitara a facut pana, iar betivul a ramas blocat la locul accidentului. Si-a sunat insa un prieten sa-i ceara ajutor, iar acesta, in momentul in care si-a dat seama ca soferul este baut, a sunat imediat la politie.
Oamenii legii au ajuns rapid in zona si au pus mana pe soferul turmentat. Acesta avea o alcoolemie de 1,19 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat si a fost dus la Spitalul Municipal pentru recoltarea de probe biologice.
El s-a ales acum cu dosar penal pentru conducere fara permis, sub influenta bauturilor alcoolice, dar si pentru punerea in circulatie a unui autoturism neinmatriculat.
Mai mult, el va trebui sa plateasca pentru reparatiile autoturismului pe care l-a avariat.

beat strada rapsodiei alcoolemie biologice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008832 (s)