News Flash:

INCIDENT SOCANT intr-o localitate timiseana! Adolescenta de 17 ani, injunghiata in gat de iubitul ei! Tanara este in stare foarte grava

31 Mai 2015
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Tanara de 17 ani aproape de moarte, vineri dimineata, in localitatea timiseana Hitias. Fata a fost injunghiata in gat de iubitul ei de aceeasi varsta, dupa o cearta. Agresorul a fost prins cateva ore mai tarziu in curtea Spitalului de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara, acolo unde si-a urmarit victima.
Totul a inceput vineri dimineata, la ora 3.30, in casa familiei fetei, la Hitias. Cei doi iubiti, ambii in varsta de 17 ani, erau impreuna din septembrie 2014, iar baiatul a ramas sa doarma la ea. S-au certat, iar fata i-a spus ca vrea sa puna punct relatiei. Baiatul nu a vrut sa auda ca este parasit si a pus mana pe un cutit. Si-a lovit iubita in gat, iar apoi in spate si umar si s-a facut nevazut.
Unchiul fetei a fost cel care a dat alarma, dupa ce a auzit scandalul si a sunat imediat la 112. Adolescenta a fost transportata la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara unde a fost internata pe sectia de chirurgie, scrie tion.ro.
Dupa cateva ore, fostul ei iubit a urmarit-o pana la Timisoara si a fost observat de familia fetei in curtea institutiei. Medicii si politia au fost anuntati, iar un echipaj al sectiei 1 a fost trimis in zona de unde l-a ridicat pe baiat si l-a dus, in catuse, la sectie.
Tanarul era calm in momentul in care a fost prins si le-a povestit politistilor ca nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat. El a fost dus la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj si este acuzat de vatamare corporala.

agresorul hitias
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006133 (s)