News Flash:

INCIDENT SOCANT! Doi angajati RATT, batuti in plina strada

16 Decembrie 2014
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii incep sa nu mai fie in siguranta pe strada in anumite cartiere ale orasului. Doi angajati ai Regiei Autonome de Transport Timisoara, un vatman si un sofer, au fost atacati in plina strada, batuti si talhariti, in zona Fratelia, in noaptea de duminica spre luni. Iar reprezentantii RATT sustin ca nu este prima data cand se intampla astfel de lucruri in zona respectiva!
Incidentul s-a petrecut spre dimineata, in jurul orei 4, cand cei doi se indeptau spre o statie din zona Fratelia, spun reprezentantii RATT. Cei care i-au agresat si le-au furat banii ar fi, se pare, doua persoane de etnie roma.
„Cei doi angajati, un vatman si un sofer, se aflau in zona Fratelia, se indreptau, fiecare separat, spre statia noastra de pe Emile Zola, de unde sunt preluati de regula de colegi, care sa ii duca la depou, respectiv la garaj, dupa care urmau sa intre in traseu. Se aflau pe strada. Amandoi au fost batuti si talhariti. Unul s-a ales cu doua degete rupte si o rana superficiala la o ureche si a fost talharit de 500 de lei, iar celalalt a fost si el batut si i s-au sustras suma de 90 de lei si un telefon mobil. Si soferul, si vatmanul s-au prezentat la Politie pentru a da declaratii”, au declarat, pentru www.tion.ro, reprezentantii RATT.

NOU: Autobuz electric pe strazile Timisoarei

Aproape de TRAGEDIE. Trei persoane, ranite in urma unui accident in care a fost implicat un 
 
Oficialii Regiei fac apel la oamenii legii sa ia masuri pentru ca astfel de fapte sa nu se mai repete, mai ales ca nu este prima data cand angajatii RATT sunt implicati in asemenea incidente in zona respectiva, scrie tion.ro.
„Facem apel la Politia Municipiului sa intensifice controalele sau actiunile in zona respectiva, pentru ca nu este prima data cand angajati de-ai nostri, soferi sau vatmani, au fost amenintati sau chiar batuti, cum s-a intamplat si acum”, au explicat cei de la RATT. Ramane de vazut daca politistii vor reusi sa dea de urma agresorilor.
UPDATE. Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, autorii au fost identificati. Este vorba despre doi tineri de etnie roma in varsta de 16, respectiv 17 ani. Cei doi au fost condusi la audieri, fiind cercetati in acest caz.

timisorenii ratt i ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006404 (s)