News Flash:

Incident la o scoala din Timisoara. Un copil a sarit pe geam!

11 Ianuarie 2015
1303 Vizualizari | 0 Comentarii
Un copil din clasa pregatitoare de la Scoala nr. 25 din Timisoara a sarit pe geam, din cauza panicii, dupa ce a fost inchis din greseala intr-o sala de curs. Totul s-a intamplat atunci cand invatatoarea conducea copiii spre iesirea din scoala...
Incidentul s-a intamplat vineri, la ora 11. Invatatoarea i-a incolonat pe copii in fata clasei, dupa ore, pentru a cobori cu ei. Un copilas s-a intors in clasa pentru ca a uitat o pereche de ghetute. Tatal sau il astepta jos pentru a-l lua de la scoala.
Invatatoarea a inchis usa clasei, neobservand ca un copil a iesit din rand, inchizand elevul in clasa. Micutul a intrat in panica, a deschis geamul si a sarit pe geam, de la etajul I.
Imediat cei prezenti au sunat la 112, iar salvarea l-a dus pe cel mic la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”. A fost constient tot timpul, a avut un traumatism cranio-cerebral minor si avea o fractura de femur. Micutul a fost preluat de sectia de chirurgie pentru a fi operat.
„Este drept ca este o greseala, dar este o greseala intr-un fel umana, invatatoarea nu a vrut sa se intample acest lucru. Eroarea umana a aparut si din acest motiv i-a scapat, numeric nu si-a putut da seama ca lipseste un copil. S-a dus efectiv spre spatele sirului a pus mana pe cheie, a inchis clasa, nu si-a dat seama ca cineva a iesit din sir. Luni, la nivelul conducerii unitatii de invatamant se va analiza ce s-a intamplat si vor lua masurile care se impun vizavi de siguranta elevilor - sa nu se mai repete un astfel de eveniment”, a declarat inspectorul scolar general de Timis, Aura Danielescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005847 (s)