News Flash:

Inchisoare cu executare pentru patru membri ai familiei Anghel in dosarul de santajare a lui Mircea Basescu

29 Octombrie 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Mircea Basescu2
Patru dintre cei cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel, judecati pentru santajarea lui Mircea Basescu, au fost condamnati, joi, la pedepse cu executare cuprinse intre trei ani si noua luni de inchisoare si 12 ani si 11 luni, totodata ei fiind obligati la plata de daune morale de 7.000 de euro.
Magistratii Tribunalului Constanta l-au condamnat pe Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, la sapte ani si opt luni de inchisoare pentru santaj, la care se adauga o pedeapsa mai veche, de cinci ani si trei luni de inchisoare, primita de acesta in dosarul in care a fost condamnat si Sandu Anghel, dupa ce si-ar fi injunghiat un nepot intr-un bar din localitatea Draganesti Olt.
Astfel, Florin Anghel are de executat, in total, 12 ani si 11 luni de inchisoare.
Conform deciziei instantei, lui Florin Anghel i se va scadea din pedeapsa perioada in care a fost retinut si arestat preventiv, respectiv din 29 mai 2014 pana in 29 aprilie 2015, dar si cea a arestului la domiciliu, pana in 6 iulie 2015.
De asemenea, Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, a fost condamnat la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare, Fanica Anghel, sotia lui Bercea, la trei ani si noua luni de inchisoare, iar Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, a primit patru ani si cinci luni de inchisoare.
In cazul lui Grinica Ion, fiul lui Sandu Anghel, care la data comiterii faptei era minor, instanta a dispus o masura neprivativa de liberate, de sase luni sub supraveghere.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005471 (s)