News Flash:

Incepe Caravana filmelor TIFF la Gradina de Vara Capitol din Timisoara - VIDEO

4 August 2015
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
Caravana filmelor TIFF2
Caravana filmelor TIFF aduce, in perioada 6-12 august, sapte proiectii la Gradina de Vara Capitol din Timisoara, unde cinefilii vor putea viziona, intre altele, productiile "Black Sea", "Wild" si "Comoara", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, luni, de organizatori, Caravana Filmelor TIFF aduce la Timisoara sapte filme, proiectiile urmand sa inceapa la ora 21.30, in Gradina de Vara Capitol din municipiu, iar intrarea va fi libera.
Astfel, joi seara, timisorenii il vor putea vedea pe Jude Law in "Marea Neagra / Black Sea", regizat de Kevin Macdonald. Filmul este un thriller in care un fost capitan de submarin, intruchipat de Law, este angrenat in cautarea unei comori aflate pe fundul Marii Negre.
Vineri, va fi proiectat filmul "Salbaticie / Wild", inspirat de o poveste reala si regizat de Jean-Marc Vallée dupa un scenariu semnat de celebrul scriitor Nick Hornby. Reese Witherspoon si Laura Dern au fost nominalizate la Oscar pentru performantele lor. O tanara aflata in prag de divort si marcata de moartea mamei incepe o calatorie de 1.500 de kilometri, pe jos si de una singura, pe un drum montan ce uneste nordul Statelor Unite de granita cu Mexicul.
Sambata, timisorenii vor avea ocazia sa vada "Trash / Gunoi", in regia lui Stephen Daldry, o versiune sud-americana a celebrei pelicule "Vagabondul milionar". Actiunea are loc in Brazilia si totul incepe cand trei pusti gasesc un obiect intr-o groapa de gunoi. Curand, ei vor fi nevoiti sa se ascunda de politie. Stephen Daldry si-a castigat renumele cu filme ca "Billy Elliot", "The Hours" si "The Reader", toate intrate in cursa pentru Premiile Academiei Americane de Film. Filmul a avut peste 2.000 de spectatori in inchiderea Festivalului International de Film Transilvania, in iunie.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1890 (s) | 32 queries | Mysql time :0.066518 (s)